Kennel Givunja

 

 Gundogs

NUCH SEU(u)CH Adoreas Red Gia

Female 

NO43662/12


Born: 08.05.2012


Sire: NUCH Lauvstuas Jimmi Fox Taikapoika

Dam: NUCH SEU(U)CH DKUCH DK-Winner-13 Adoreas Red Caprice


HD: A

AD: 0

Eyes: Clear (may 2015, december 2017)

PRA: B

CEA: A

DE: Clear


Hight: 48,5 cm

Weight: 18 kg 


Litters: Mother to our A- Litter

 

Hunting: Bestått kvalifiseringsprøve


Rallyobedience: 1. premie klasse 1


Results dogshows: BIR valp på første utstilling. CERT på første utstilling som junior. BIR og CERT på første NKK utstilling som junior, og fantastiske BIG 4! CERT på første utstilling etter fylte to år og dermed norsk utstillingschampion. BIR og BIS 4 på retreiverklubbutstilling. To CACIB. 

/BOB puppy at her first show. CAC at her first show as junior. BOB and CAC at her first NKK-show as junior and amazing BIG 4! Number 1 in her class at Dogs4all 2013. CAC on her first show after she had turned two years and Norwegian show champion. BOB and BIS 4 placement. Two CACIB.  

 

Gia, er en rolig, harmonisk og arbeidsvillig tispe. Hun trenes i jakt/apportering og er en veldig dyktig markør. Når vi trener jakt jobber hun stille, og hun jobber fint på linje med andre hunder. Hun jobber effektiv og nøye med god fart, men er ikke av den mest eksplosive typen. Gia er en trygg type med et herlig gemytt og et godt språk. Hun har aldri vært noe problem med andre hunder. Lett å ha med seg rundt, går overens med alle og tilpasser seg godt i nye situasjoner. Hun er verken veik eller stresset, men en trygg og ærlig hund. 


Gia er også veldig pen. Hun tok sitt norske utstillingschampionat på første forsøk etter fylte to år, bare noen dager etter toårsdagen. Det svenske championatet tok hun på vår første reise til Sverige, dag to på en todagersutstilling. Hun er ikke den som har vært stilt mest, men hun har gjort det bra på de utstillingene hun har vært med på. 


Gia er fra et vellykket kull, og har syv søsken. Det er en herlig gjeng uten sykdommer. To av søsknene er godkjente terapihunder.


 

Stamtavle / Pedigree

 
 

Fotoalbum / Pictures

Trykk for større bilde