Kennel Givunja

 

 Gundogs

Nyheter / News

Oda er drektig!

26. februar 2021

Oda er drektig og valper ventes uken før påske! 

Reedsweeper’s Daffodil «Oda»
Willowridge Four Seasons «Sparris»

Vi søker forvert til en tispevalp  (vi har nå funnet hjem til valpen) 

9. februar 2021

Toller: Vi søker forvert til en tispe fra Adoreas Red R-kull, født 25. januar 2021. Etter NUCH DK(U)UCH Adoreas Red Jippi, som ble inseminert med frossen sperm fra den kanadiske hannhunden AMCH CANCH SU(u)CH Pikkinokka’s Ziggy Stardust CGC AOE AOM JAM. Vi har samme forventinger til våre forverter som valpekjøpere, les mer HER. Jippi er halvsøster til Gia, så vi er så glade og takknemlige for muligheten til å få en jente fra denne kombinasjonen, tusen takk til oppdretter Gunn Tove! Les mer om kombinasjonen HER. Er du interessert i å gi denne lovende tispen et godt og aktivt hjem, send en mail til maiken.henriksen@outlook.com

Valpeplaner våren 2021

17. desember 2020

Valpeplaner! Hvis alt går etter planen har vi leveringsklare valper våren 2021. Selges til jakt- og prøveinteresserte. 

Les mer HER

Oda 2 x 1AK høsten 2019 

11. november 2019

I løpet av høsten har Oda, Reedsweeper´s Daffodil, startet fire B-prøver i Åpen Klasse. Med to 1. premier er hun nå kvalisfisert til Eliteklassen. Vi gleder oss til et spennende år 2020 med mange jakter og prøver!

 

Sykdom i B-kullet

11. november 2019

Vi får jevnlig valpeforespørsler. Som det står under fanen "planned litters" har vi ingen kullplaner fremover. I løpet av 2018/2019 har dessverre tre av valpene våre fra B-kullet fått SRMA (hjernehinnebetennelse). Det går heldigvis bra med alle, og hele gjengen lever gode og aktive liv. Jeg ber om at eventuelle spørsmål rundt sykdommen rettes direkte til meg og ikke valpekjøperene våre. På grunn av sykdommen i dette kullet har vi valgt og ikke benytte oss av avlsretten på vår fortispe, Alma, fra A-kullet. 


Givunjas B- litter

27. juni 2018

Åtte uker med B-gjengen er over og alle har reist til sine nye hjem. Hils på Givunjas Be Blessed Whirlwind som vi beholder deleierskap i, trykk HER for å komme til siden hennes. 


Lykke til På ferden;

Givunjas Be Windy Junior "Junior"

Givunjas Be Little Breeze "Bea"

Givunjas Be Blessed Whirlwind "Nova"

Givunjas Be Flor In Summer Wind "Flor"


/The B-litter has moved to their new homes, we wish them all good <3 


Thanks for the wonderful pictures, Linn Byhn Jacobsen!The B-litter and their new families:

 

Hei verden / Hello world !

3. mai 2018
29. april fikk i et fint kull på fire valper. Valpene er plassert, men vi søker fortsatt etter et aktivt forverthjem, evt. deleiehjem, til en av tispene. Helst på Østlandet. Ta kontakt for mer info. Følg valpene på Facebooksiden vår og i valpebloggen.
  
/ We got four puppies April 29th. Follow the litter in the Puppyblogg.
 

Reedsweeper's Daffodil 1. premie i BK

1. mai 2018
1. mai startet Oda og jeg BK på Dillingøy for dommer Øyvind Veel og fikk en 1. premie! 
Kritikk: Løser alle dagens oppgaver på en utmerket måte. Rolig og fint ført.
 

Dag 54 / Day 54

20. april 2018

NUCH SEU(u)CH Adoreas Red Gia, dag 54 i drektigheten. Snart får vi møte de små!

Trykk HER for å komme til valpebloggen.

  

/NUCH SEU(u)CH Adoreas Red Gia, 54 days pregnant.

Puppy Blog HERE.

 

Valper på vei / Puppies

23. mars 2018

UL bekreftet i dag at Givunjas B-kull er på vei 😍 Termin 29. april. Så spent på hvem som gjemmer seg der inne!!


/It’s confirmed that Givunjas B-litter is on it’s way! Due date in the end of April.

 

RL1 Givunjas Aron Fantastic Mr Fox

6. mars 2018

Tre 1. premier på tre starter og RLI-tittelen! Gratulerer Marte og Aron! :-)


/ 1st prize three times in a row and the RLI title!

 

Vellykket paring /Successful mating

27. februar 2018

Denne helgen har Gia vært på date med sin utkårede! Vi har hatt vellykkede parringer på riktig tidspunkt, så nå må vi bare vente i spenning til vi kan ta ultralyd om tre uker. Vi krysser fingrene og potene!


/ Successful matings between Gia and Kuling. Hopefully Givunjas B-litter is on it's way <3


More info HERE.

 

Gia har fått løpetid/ Gia is in heat!

10. februar 2018

Endelig er hun i gang. Spennende tid i vente!

 

Givunjas Aron Fantastic Mr Fox

10. februar 2018

Aron og Marte har vært på stevne i rallylydighet og hanket inn enda en 1. premie i kl1. 

4. februar stilte de på Retrieverklubben sin utstilling i Tønsberg. Excellent, plassert som nummer tre i klassen og fin kritikk.

Gratulerer med fine resultater, Marte!


 

Valpeplaner 2018 / Puppy plans 2018

1. januar 2018

 

God jul og godt nytt år ønskes fra Kennel Givunja / Merry Christmas & Happy New Year 

29. desember 2017

 

Vilttrening med Gia og film fra jaktdemoen på Dogs4all

29. november 2017

Trykk HER for å se filmen fra jaktdemoen på Dogs4all som Oda var med på. 


 

Dansk vinner Herning, Dogs4all, Jaktresultater, Rallylydighet, Helseresultater

19. november 2017

Aron har startet rallylydighet klasse 1. Med 195/200 poeng ble det 1. premie og direkte opprykk til klasse 2. Hurra! Gratulerer Marte :-)


Oda har i en alder av 7 måneder tatt kvalifiseringsprøven i jakt. Lille valpen vokser seg til. Helt herlig er hun!


Sistemann i A-kullet er nå røntget. HD B/B og AD 0/0. Så glad for det. Takk til flinke valpekjøpere som røntger hundene sine :-)


4.-5. november tok vi oss en tur til Danmark på vinnerutstilling i Herning. Gia var på jakt etter det danske CERTet, men det fikk vi dessverre ikke denne gangen. Hun ble plassert som 4. beste championtispe begge dager, med CK første dagen. Fine kritikker og gode plasseringer, men ikke helt det vi var ute etter. Vi hadde ellers en veldig fin tur, og reisefølge vårt gjorde det veldig bra! Oda fikk seg en fin helg med miljøtrening. 


11. november deltok Gia og jeg på klubbmesterskapet i jakt til Retrieverklubben avd. Oslo. Det var lagt opp som en working test (WT), vi stilte i BK. Gia gjorde en veldig fin jobb, og fikk poengene 15-20-19-16-0. Det ble dessverre 0 på siste post, men ellers mye godt arbeid på de andre postene. En fin dag!


18.-19. november deltok vi på Dogs4all i Lillestrøm. Gia ble plassert som 3. beste championtispe med en fin kritikk

"very well balanced bitch. strong topline. short loin. well muscled hindquarters. weather resistant coat."

Spesielt den siste setningen passer jo bra når man er en jakthund ;-)

Oda og jeg var også så heldige å få være med på jaktdemoen Retrieverklubben arrangerte. Hun var en av to "valper" i showet. Det ble en fin oppvisning, med flinke hunder og førere. Film kommer. 


Og sist, men ikke minst- A-gjengen fylte 2 år 27. oktober. Hipp hipp hurra!!! 

Oppdateringer

17. juli 2017

Det er lenge siden hjemmesiden er oppdatert og mye har skjedd siden sist. 


Vi har fått valp! Reedsweeper´s Daffodil, til daglig Oda. En herlig liten jaktlabrador som allerede har sneket seg godt inn i varmen. 


Helseresultater for A-kullet: Her har vi noen veldig gode nyheter, men dessverre noen mindre gode også. Fire av fem valper i kullet har røntget hofter (HD) og albuer (AD). Alma kom ut med A/A hofter og 0/0 albuer- Hurra! Anton kom ut med B/B hofter og 0/0 albuer- Hurra! Både Aron og Juster kom dessverre ut med C/B hofter, men heldigvis med 0/0 albuer. Begge er foreløpig uten forkalkninger, så mest sannsynlig vil de ikke merke noe til det i livet sitt og kan brukes helt normalt. 


Bruks: Aron har tatt bronsemerke i lydighet. Gratulerer Marte! :-) Gia har vært med på jaktcup i Retrieverklubben Avd. Oslo. Jaktcupen er bygd opp som en Workingtest, men med kun en post hver gang. Man kan få fra 0-20 poeng på hver post. Gia deltar i klassen jordbær. To poster gjenstår, så resultatet vet vi ikke enda, men mange av postene har gått fint. Trykk her for å lese mer om jaktcupen.   


Utstilling: Gia var med på utstilling på Øvrevoll i juni i regi av Retrieverklubben Avd. Oslo. Hun ble 3. beste tispe :-)

Alma var med på todagers utstilling i Volda i regi av Retrieverklubben. Første dag fikk hun Excellent, CK, res. CERT, 2. beste tispe og super kritikk! Andre dag fikk hun VG. Det går opp og ned i utstillingsverdenen. 


Valpeplaner: Siden vi har valp i hus nå, og planen er å beholde en av Gia sine valper hjemme ved neste kull, kommer vi mest sannsynlig til å utsette valpeplanene våre med et år. Det vil si at neste kull planlegges slutten av 2018/ begynnelsen av 2019.  
 

En fin treningsøkt i vinterværet!

16. februar 2017

 

Alma i herlig vintervær

17. januar 2017

Arild Haddal, Almas pappa, har tatt noen herlige bilder av Alma i snøen. Tusen takk!


 

Resultater Dogs4all 2016

22. november 2016

Hele 102 (!) tollere var i år påmeldt på Dogs4all. Givunjas Alma Little Mermaid debuterte i en stor juniorklasse (15 stk) og ble plassert som nummer 3 med excellent, veldig gøy! Ekstra morsomt var det at hennes kusiner, Adoreas Red Kasey og Adoreas Red Kindra ble plassert som henholdsvis nummer 1 og 2. 

Adoreas Red Gia fikk Excellent, men uplassert i en stor championklasse. Givunjas Aron Fantastic Mr Fox fikk VG. En super dag med masse inntrykk og erfaring for de unge lovende. Dessverre ble det ikke mange bilder fra dagen, men legger ved et av Alma og et av Aron fra en annen dag. 


 

NUCH SEU(U)CH Adoreas Red Gia Klubbmester og 1. premie i Rallylydighet klasse 1

15. oktober 2016

Gia har debutert i rallylydighet klasse 1 med et supert resultat! Vi deltok på klubbmesterskapet til Retrieverklubben avd Oslo, alle klassene var uoffisielle. Gia gikk en veldig bra runde med kjempefin kontakt. Det var kun en øvelse, sitt-dekk-gå rundt, som vi ikke fikk til på første forsøk og måtte repetere to ganger, ellers var runden feilfri. Samlet poengsum ble 193 av 200 poeng, 1. premie og klubbmester i klassen. Veldig stolt av Gia som hadde fått direkte opprykk til klasse 2 hvis det hadde vært en offisiell konkurranse. Det kan jo tenkes vi starter en offisiell konkurranse en dag også :-)


 

NUCH SEU(U)CH Adoreas Red Gia med bestått kvalifiseringsprøve i jakt

10. oktober 2016

Gia har bestått kvalifiseringsprøven i jakt. Nå venter nye og spennende utfordringer :-)

 

Givunjas Aron Fantastic Mr. Fox, BIM junior med CERT, NRK Ringrerike

30. august 2016

Aron har vært på utstillingen igjen og slo til med CERT og BIM junior. Helt utrolig, bare 10 måneder gammel! Gratulerer så mye, Marte og Stian!

 

NKK Lillehammer 2016

30. august 2016

Bedre sent enn aldri. NKK Lillehammer gikk av stabelen 14. august. Gia slo til og ble BIM med CACIB. Nå må vi jakte på de siste to CACIBene i utlandet. 


Givunjas Aron Fantastic Mr. Fox debuterte i utstillingsringen som junior med en super kritikk og excellent. Han oppførte seg så fint og ble handlet perfekt av eier Marte Aaraas Pedersen. 


Vi var også så heldige at Givunjas Alias Brother Bear "Juster" kom innom for å hilse på oss og se på utstillingen. Veldig hyggelig med et lite familietreff. Og stor gjensynsglede :-)

 

Ny Svensk Utstilling Champion, NUCH SEU(U)CH Adoreas Red Gia

11. juli 2016

En tur over grensen til Sverige resulterte i en ny Svensk Utstilling Champion, NUCH SEU(U)CH Adoreas Red Gia. Gia ble BIM på utstilling i Tvååker. 


 

Besøk av Givunjas Alma Little Mermaid, 8 måneder gammel

26. juni 2016

Vi har hatt besøk av nydelig Alma en hel uke mens familien hennes har vært på ferie. En herlig jente på alle måter, som begynner å vokse seg stor og fin. Blir spennende å følge henne videre! 

 

NUCH Adoreas Red Gia - 4 år!

09.05.2016

Hipp hurra for vår aller beste Gia som ble 4 år gammel 8. mai!!

 

NKK Ålesund 7. mai 2016

09.05.2016

7. mai var vi med på NKK utstilling i Ålesund. Givunjas Alma Little Mermaid debuterte i utstillingsringen med en fin kritikk og BIR valp 6-9 mnd. Det ble en lang dag med venting til gruppefinalen startet. Super sosialisering for lille Alma. Hun ble ikke plassert i gruppen, men holdt fokus hele dagen og oppførte seg helt supert. Det er ingen selvfølge i en stor hall med flere hundre hunder og mennesker. "Mamma" Hanne Ski var selvfølgelig også med og støttet opp rundt ringen.


Gia stilte i championklassen og ble 2. beste tispe med CK og Res. CACIB. Det er vi fornøyde med som første utstilling etter en lang mammaperm og noen ekstra kilo :-)


I tillegg til fine resultater var det også veldig hyggelig å møte igjen tollerfolk rundt ringen!

 

A-gjengen vokser seg store og flinke!

06.03.2016

A-gjengen vosker seg store og flinke! De har blitt fire måneder gamle og trives veldig godt i sine nye hjem. Vi får mange positive tilbakemeldinger og de beskrives som en trygg, lærevillig, utforskende og snill gjeng. En spennende tid ligger foran oss, og vi gleder oss veldig til å følge denne lovende gjengen videre! :-)


 

Endelig er de her!

28. oktober 2015

Det har vært en lang natt. Fire gutter og en jente har kommet. Dessverre fikk vi to dødfødte jenter som vi ikke klarte å redde. Nå skal vi kose og glede oss over de andre, som er en pigg og fin gjeng!


Gia er en veldig flink og stolt mor :-) 

Gia 6,5 uker drektig

12. oktober 2015

Tiden går fort!


Gia er nå 6,5 uker drektig og begynner å bli stor. Vi er i full gang med forberedelsene til valpene kommer og det meste er allerede på plass. Gia er i veldig god form og vi koser oss med turer, trening og lek.
Vi får en del mail om dagen og ber om forståelse for at det vil ta noe tid å svare på alle. Vi ønsker også at alle leser gjennom hva vi forventer av valpekjøpere før dere sender oss en mail. Mer info finner dere under siden "Valper".


 

UL viste valper!

21. september 2015

I dag har vi vært på ultralyd med Gia, og vi kan med glede meddele at vi venter valper!


På onsdag er det fire uker siden Gia ble parret. Alt står fint til med den kommende moren. Hun er i god form og oppfører seg stort sett helt normalt. 


Gia har termin 28. oktober. 


Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss veldig :-)

 

Valper ventes forhåpentligvis i oktober 2015

28. August 2015

Endelig var det tid for å reise på parringstur og møte Rex igjen. Vi har hatt to vellykkede parringer, så nå kan vi ikke gjøre annet enn å vente i spenning til vi skal ta ultralyd. Gia har tatt turen med knusende ro, og Rex var veldig glad for å se henne igjen. 
  

Mer informasjon under sidene valper og Givunjas A-kull.