Kennel Givunja

 

 Gundogs

Givunjas A-kull

 

Givunjas A-kull ble født 27. oktober 2015! Fem herlige valper kom til verden. Alle har fått veldig gode og aktive hjem, og vi gleder oss til å følge denne lovende gjengen videre!


Følg denne inken for å komme til kullets valpeblogg

https://givunjasakull.wordpress.com/


Informasjon om kullet

NUCH Adoreas Red Gia

Født: 08.05.2012

HD: A

AD: 0

Øyne: Fri (mai 2015)

PRA: B

CEA: A

Resultater: BIR valp på første utstilling. CERT på første utstilling som junior. BIR og CERT på første NKK utstilling som junior og BIG 4 på samme utstilling. Nummer 1 i unghundklassen på Dogs4all i 2013. CERT på første utstilling etter fylte 2 år og dermed også NUCH. BIR og BIS 4 på retrieverklubb utstilling. Flere plasseringer i åpen klasse og championklasse. Har et CACIB. Skal etterhvert stilles i utlandet også


Gia, er en rolig, harmonisk og arbeidsvillig tispe. Hun har absolutt oppfylt mine drømmer og vist hva hun er god for. Både på utstillinger, på treninger, som familiehund og i "utfordrende" situasjoner. Hun er lettlært, samarbeidvillig, rolig og lar seg ikke stresse opp så lett. Gia trenes i agility og jakt/apportering. Hun går godt sammen med andre hunder både ved trening, lek og turer. Hun er en trygg hund som ikke er redd for høye lyder som torden, skudd, raketter på nyttårsaften etc. Gia har gitt meg utrolig mye glede og opplevelser og vi håper vi ser mye igjen av hennes rolige lynne og gode eksteriør i valpene.


Klikk her for å komme til Gia sin side.NUCH Lauvstuas Rex Tif N'Tumble

Født: 01.12.2012

HD: A

AD: 0

Øyne: Fri (juli 2015)

PRA: A

CEA: A

JADD: Probable Normal
Resultater: Reserve CERT på første utstilling som junior. CERT på NKK utstilling som junior. Fikk sitt siste CERT og ble dermed også NUCH på sin andre utstilling etter fylte to år. Flere plasseringer i BHK.

Rex, er en stødig og utrolig fin hannhund. Han eies av Tina og Elise Edvardsen og bor sammen med Elise på en stor gård i Vang i Valdres. Der er han med på det daglige stellet av dyrene på gården i tillegg til å passe godt på minstemann i huset som er 1. år. Elise beskriver han som en rolig gutt med lite stress. Han er en type som heller trekker seg unna enn å oppsøke bråk. Rex er fra et stort og vellykket kull og har hele ni søsken. Søsknene hans har allerede mange resultater å vise til og beskrives som en jevnt over stabil, fin og frisk gjeng.Klikk her for å se flere bilder av Rex.


Vi er veldig spente på denne kombinasjonen og kan nesten ikke vente på resultatet. I sommer møtte vi Rex, og vi ble bare enda mer sikre på at han vil være en godt match med Gia. Vi tror de vil utfylle hverandre på en god måte. Takk til Tina og Elise for tilliten, og at vi får bruke denne fine gutten i oppdrettet vårt!

 

Stamtavle A-kullet